Over ons

 

Tarion is uw deskundige totaalleverancier van gevelbouw voor woningen, winkelpanden en andere bedrijfsgebouwen. We leveren en monteren kozijnen, deuren en bijvoorbeeld vliesgevels.

Met meer dan 15 jaar ervaring gelden we als familiebedrijf inmiddels als de vaste partner en toeleverancier voor steeds meer bedrijven en Verenigingen van Eigenaren door heel Nederland. Altijd in de hoogste kwaliteit, voor gevelbouw waarop u kunt vertrouwen.

 

Vooruitstrevend en innovatief

Gevelbouw biedt onderhoudsarme, duurzame en uitermate comfortabele mogelijkheden. Als belangrijke drijfveren om vooruitstrevend en innovatief te adviseren, te leveren en vakkundig te monteren.

Duurzaamheid en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. Waarmee we voor onze klanten bijdragen aan het beperken van de energiekosten, het minimaliseren van geluidsoverlast en bijvoorbeeld de garantie op maximale veiligheid.

 

Eigen vakkundige monteurs

Tarion beschikt over een enthousiast team van eigen vakkundige monteurs. Die iedere uitdaging ter plekke komen opnemen, om daarvoor een passende offerte op te stellen. Klanten waarderen ons om het meedenkend vermogen en onze innovatieve ideeën voor vooruitstrevende oplossingen.

Gemonteerd door onze eigen vakkundige monteurs, die begrijpen dat u snel weer verder wilt met waar u mee bezig was. We beperken de overlast en gaan vlot te werk, met uitgebreide garanties en de mogelijkheid tot betrokken service en onderhoud.